2010-01-25

Ny blogg, ny scraphörna, lycklig tjej :D


Ja som ni ser i titeln är jag glad :) Äntligen tagit steget att byta till blogspot :) Och det blev ganska bra ändå ^^ Även fast det är första gången och jag vaken kan sidan, html, css eller photoshop :P Man lär sig, den hårda vägen ^^ Här kommer bilder på min nya pysselhörna :D ÄNTLIGEN ute ur garderoben :D:D:D Flyttat in till Vardagsrummet istället :)På denna bilden ser man en överblick av de hela... Tro mig jag har tryckt, planerat och tänkt till ordentligt för att få plats med allt ^^ Två hela garderober på denna ytan, hur fick jag till de??!! :O


Såhär ser det ut på mitt skrivord numera :D Ah ett liiitet tag till sen e den nog liiiite stökigare iaf ^^ Har prövat många olika förvaringar för verktyg etc men jag trivs bäst såhär :D De ska va lätt å tillgängligt ^^ Vem vill spendera massa tid på att leta på alla saker??!!


Här är hyllplanen ovanför... Lite allt möjligt... massa dekorationer, foton, papper i 8x8 oxh 6x6... Ja och kalles warhammer lim som kom med på bilden... Dom ska inte va där... Även omhan e brasugen på att inkräkta på min yta... lite avis kanske? vem vet :)
Min Emrik som håller alla mina papper :) 1 dom två mapparna längst bak har jag spillpapper, en för mönstrat och en för cardstock... Den är verkligen smockfull... inhandla en til kanske??? För man kan ju inte sluta köpa papper heller ;) Jag sorterar mina papper såhär: BG och mme för sig (har så mycket utav dom) sen vintage i en, rosa i en, tuffare i en, hollydays i en, murrigare i en, färgglada i en, och cardstock uppdelat efter färg.... någolunda iaf ^^
På hyllan under förvarar jag extra fästmaterial mm i lådorna :) lite uppstämplat och skärmallar ovanpå.. Och böcker, aquarellpapper mm vid sidan om :)

Sidan av emriken fick hålla mina två små sorteringsboxar :) och en låda där jag har mina Stora lite mer finare blommor :)

Jahapp mitt första riktigta inlägg avklarat :D Får ta och börja skapa så jag får nått att visa i bloggen :)

5 kommentarer:

Linda Horn sa...

Kul att du har ny blogg!!! Du lär dig snart hur allt ska vara för att det ska flyta bra!! Lycka till!

Lousan sa...

Snyggt!
Lycka till med nya bloggen!

A'laEmmeli sa...

Ja, det ser ju redan mycket fint och trivsamt ut härinne - rosa och allt! I like! ;)

Va fint och bra ordnat du fått det för dina pysselsaker... jag slukar alla tips och idéer för förvaring med hull och hår. Man kan hela tiden hitta bättre och smartare lösningar.

Har faktiskt själv tänkt sortera om mina papper i mappvagnen och tycker att det va rätt smart som du delat upp dem. Börjar oxå får en hel del BG bland annat... just nu är det bara i färg men mönstrade papper är inte så lätt att sätta under en färg.

Ser fram emot att se alsterna senare då'rå! Ha det gott!

Pyzzlis sa...

Sån underbar liten hörna du fått till... kanske skulle råka ha den öppen när min sambo går förbi datorn hemma:) att han ser att det behvöer inte ta så stor plats ...
Lycka till med bloggen:)

Anonym sa...

Den här bloggen är fantastisk. Det finns ofta alla rätt info på förslagen från mina fingrar. Tack och sköta den överlägsna arbete!